Тази рецепта коментираха

Анонимен
МАРИЯ
МАРИЯ
Запитване ; подгъват ли се филийките от двете страни............на снимката изглеждат подгънати .
17.01.2017 19:19
1
1
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
На основната снимка рулцата са с шоколад и банан.Не знам защо е сложена за основна снимка.Не не ги подгъвам,така изглежда от самата панировка!
17.01.2017 19:22
Цветозар
Цветозар
Много вкусно стана ,само да попитам какъв хляб ползваш ,че моя който го взех уж за тостер много се разпадаше и малко се ядосах ,после забравих да слагам яйце ,но в крайна сметка станаха. Ако може също да направиш клип или снимка на начина на навиване на тези филиики ,ще съм благодарен и ще ги правя винаги ,но ако не ми помогнете втори път няма да се хвана да ги правя понеже бая си се ядосах :D
23.11.2016 12:07
1
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Използвам различен хляб за тостер!Правила съм ги и с плънка от шоколад и банан.Просто трябва да се разточат на тънко и навивате.Те и на мен се разчупиха на няколко места,но като се панират в яйцето и се изпържат,рулцата се запечатват.Не трябва и да ги държите много в разбитото яйце,защото се разпадат.Ще добавя още една снимка със сладък пълнеж!Тези дни ще ги правя отново и ще кача снимка с навиване.
23.11.2016 12:20