Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Същата рецепта я правя в кукъра под налягане с обезкостено джоланче без запечатване на месото за 1час.и без дафинов лист.
13.01.2024 08:33
Анонимен
Анонимен
Ки
13.01.2024 08:33
Анонимен
Анонимен
Дафиновият лист е неподходящ за зеле- и за кисело, и за прясно, това не е винен кебап!
29.09.2023 12:50
4
7
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Като го запържа го варя в тенджера под налягане 40 мин .После в тавата с ориза. Същото е, но става много по-бързо.
.
18.03.2023 21:58
2
Анонимен
Анонимен
На снимката е кисело зеле с джолан.
05.01.2023 18:28
1
Потребител ROSY
Потребител ROSY
Тази вечер сготвих свинско с кисело зеле и ориз по тази рецепта,стана много вкусно !Хапнахме по две порции:)
10.01.2021 23:42
2
1
Теодора  Иванова Каменова
Теодора Иванова Каменова
За първи път готвя кисело зеле с ориз и свинско , и много ми хареса рецептата, стана вкусно, Благодаря за споделената рецепта !
02.03.2018 18:38
5
MrsChau
MrsChau
Страхотна рецепта!
30.01.2018 12:48
5
1