Тази рецепта коментираха

Анонимен
Dimitar Uzunov
Dimitar Uzunov
Както icd и аз след 75мин на 220 градуса вадя сурови картофи плуващи в конституция наподобяваща по-скоро супа ;D.
Нещо не е наред, но не знам къде сгреших.
03.12.2022 19:47
Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
С пушен червен пипер също се получава добре.
25.09.2021 09:46
5
Елица Иванова
Елица Иванова
Здравейте , аз съм изключително доволна от тази рецепта ! Вечерята ми беше вкусна и чудесна !
13.03.2019 22:38
3
1
Потребител#224648
Потребител#224648
Така значи аз десетина пъти правих тази рецепта, но не точно според начина който е описан. Най- добре ми се получи последния път. Направих нещата така: не варих месото. Нарязах зеленчуците и сложих подправките както е описано без да добавям доматен сок. Нарязах и добавих месото. Водата не беше толкова колкото е описано, а по- малко. Сложих и вместо една глава лук три глави. Завих с фолио и сложих да се пече за около час и десет. После махнах фолиото и добавих доматения сок като разбърках. И стана отлично. Месото си беше най- отгоре и се запече. Така рецептата става за около час и половина и мисля, че времето е горе долу ок. В подготовката най- много отнемат зеленчуците.
08.01.2019 15:52
12
5
Ивайло Николов
Ивайло Николов
Здравейте, като професионалист само споделям.
1. Не е нужно да се вари месото - задушава се.
2. Когато имате зеленчуци (лук, картофи и морков) и плод (какъвто е домата). Следва първо да се задушат зеленчуците и чак след това да се добави домата. В противен случай рискувате зарзавата да остане суров, защото киселината действа точно така.. По този начин е възможно да съкратите времето за приготвяне значително.
3. Ако го приготвяте по моя начин няма да е нужно да печете толкова дълго и може да го правите и без фолио.
Добър апетит.
22.05.2018 17:06
37
2
icd
icd
Е*ем ти и скапаната рецепта. 1-во за к'во да го варим т'ва месо, като ще го печем след това. 2-ро с варенето и приготвянето тая рецепта трбва да е някъде 5-6 часа, а не 115 минути. 3-то след 75 минути картофите са сурови, а водата си седи в тавата като супа, а не като яхния. Направих си регистрация само, за да ви кажа, че тоя сайт е малоумен, к'вато и рецепта да съм направил от тука всичко е пълен провал. И не, проблемът не е в мен, щото когато готвя по готварска книга всичко си се получава.
03.03.2018 12:20
22
4
Бобче Бобче
Бобче Бобче
25 минути приготвяне
60 минути варене
75 минути печене
15-20 минути запичане
Общо необходимо време 115 минути
Аз ли смятам грешно или тука има нещо сбъркано ...?
03.11.2017 19:37
19
5