Направих ги,но като топчета стават крехки и вкусни,но не трябва да се пекат много малко за да останат меки.
15.12.2023 18:19
Петя Добрева
Браво, страхотна рецепта!
Получиха ми се невероятно вкусни. Точно както ги правеше баба ми, когато бях дете.
29.12.2018 20:59
Вера
Не разбирам как всички получихте толкова страхотни локумки. А как трябва да изглеждат? Никой не е споделил снимка. Според продуктите си представям меки ронливи локумки, а моите станаха тъмни (като типов хляб) неизпечени отвътре и с твърда коричка отвън, въпреки че съм пекла на 140-150 градуса. В рецептата не пише поне ориентировъчно колко време и на колко градуса се пече.
14.01.2017 22:20
3
2
1
Анонимен
Правилно! Редно е който НАИСТИНА е изпълнил рецептата, да качи снимка!! А не само ,,ОХ" и ,,АХ"!!
Или е важно просто да реагираме?!
24.11.2022 09:25
1
Невена
Аз слагам и парченце орехова ядка за разкош, много са вкусни.
18.01.2016 13:05
3
3
вал
За да ви станат удачни сладките, слагайте повече локум. За Коледа правихме за пръв път локумки, скрънджеска рецепта, и останах разочарован. Но вината е моя, че не контролирах процеса. Повече локум.
30.12.2015 19:03
2
Павлина
За първи път правих локумки.Станаха много вкусни и бързо се изядоха!
16.06.2015 11:54
2
Анастасия
Страхотни станаха! Благодаря за рецептата, ще се използва често!
10.03.2015 11:21
1
Неджи
Страхотни са наистина
11.02.2015 13:20
Кремка
Страхотни станаха, наистина много бърза и лесна рецепта, а и това са първите локумки, които правя. Браво за рецептата :-)
16.05.2014 00:02
3
2
Снежа
Току що ги направих много вкусни и лесни
29.01.2014 20:03
3
Александрина
Страхотни се получиха и много лесно и бързо
10.12.2013 15:05
1
Madlen
УНИКАЛНИ.......
11.03.2013 20:25
2
Вера
Разкошни се получиха! Въздушни,не прекалено мазни и сладки! Много сполучлива рецепта.
Получиха ми се невероятно вкусни. Точно както ги правеше баба ми, когато бях дете.
Или е важно просто да реагираме?!