Че дафиновият лист затова е селектиран... За да участва в ястия с кисело зеле...?!
19.03.2025 11:22
Анонимен
Кисело зеле без дафинов лист?!
19.03.2025 11:21
Анонимен
Как ги аварите заедно зелето и месото... Зелето е по крехък продукт и ще се скашка, докато месото стане крехко... Мога да кажа какво знам от майка си. Глава, две лук се задушават малко олио, прибавят се мръвките, за да се,, запечатят,, запържвайки се малко... Налива се вода и малко зелев сок. Отделно се сварява зелето, с дафинов лист и бахар и черен пипер и суха люта чушка. червен пипер... Събират се в тава да се запекат... Но как:щом се запече леко, се изважда от фурната и се разбърква и поръсва се с олио, икономично... После отново се запиша, отново разбъркване и олийце и така, докато се смали зелето... Гледате мръвките да са покрити със зеле... Още по-вкусно е с мас... Но трябва да е пресна... Когато имам слагам пушени свински гърди... :)
19.03.2025 11:19
Анонимен
В ястие с кисело зеле,дафинов лист не се слага!Дафиновият лист е за ястия с домати .Хубав ден!
11.03.2025 12:41
1
Анонимен
Как дафинов лист в киселото зеле?!
10.03.2024 04:00
6
3
Анонимен
Че, как без него?! Явно не може да готвите
16.11.2024 12:06
1
Анонимен
В нашата махала и на мусаката слагаме даже дафинов лист пък камоли на зеле да не сложим ?
06.08.2024 18:37
2
Анонимен
Кисело зеле без дафинов лист е като айрян без кисело мляко, като баница без сирене!
10.03.2024 04:09
6
Анонимен
А е жената че ме пробие какви са тия два броя зеле две шумни ли или две земни улигофрени
16.12.2023 17:30
5
Анонимен
Две трети от чаена чаша олио, не е две- три чаши. Знакът не е тире.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани