Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Благодаря за рецептата, стана прекрасна баница
17.11.2024 14:12
Анонимен
Анонимен
Аз я правя без да запържвам праза.Нарязвам праз,а слагам три яйца в него,1чашка газирана вода,малко прясно мляко и тази смес подреждат между листите.Отгоре залива баницата с разбити 2 яйца и пак малко газирана вода,като преди това я нарязват на парчета,за да навлезе надолу заливат.И права да е колкото се може повече ,а не само в края както е писано .Пробвайте защото е изпитана рецепта
05.01.2024 11:42
7
Потребител#334251
Потребител#334251
Това е любимата ми баница но към изстиналият предварително задушен праз добавям сиренето /може микс от сирене и извара за не стане много солена/, две, максимум три яйца и 150-200 г. предварително ситно нарязани и задушени печурки, става много представителна и вкусна баница!
06.11.2023 10:30
7
Потребител#308323
Потребител#308323
Първият път направих баницата по тази рецепта, но определено имаше нужда от повече плънка. Смятам че са нужни около 400-500грама сирене и най-малко 4 големи стръка праз лук.
03.12.2021 15:13
25
1
Еми Авджиева
Еми Авджиева
Това е любимата баница на моето семейство!
27.03.2020 15:43
7
1