Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
Много вкусни и с много ароматен крем !
12.03.2017 11:27
Потребител#169177
Потребител#169177
kolko broia stavat ot edna doza
17.04.2016 13:06
5
Ани
Ани
Направих еклерите, изглеждат добре, но ме притесняват суровите белтъци в крема, не са ли опасни?
10.12.2015 23:14
1
Биляна Владова
Биляна Владова
ако са пресни яйцата не е никакъв проблем и крема за тирамису се прави със сурови яйца
19.03.2016 14:49
1
polii
polii
С леки грешки от моя страна първите ми еклери бяха перфектни
26.03.2013 17:00
4
Kalina
Kalina
Крема е страхотен! Само ванилия сложих повече.
16.03.2013 12:37
2