ЗДРАВЕЙТЕ ДОБАВИХ ЦЕЛИНА КОРЕН НА КУБЧЕТА И МАЛКО ДИВИСИЛ ПРЕДИ ДА ФЛАМБИРАМ СТАНАХА МНОГО ВКУСНИ СКАРИДИТЕ
08.03.2024 19:55
1
Georgi Velikov Popov
Скаридите се белят от черупката ,не е задължително Greenland! Ако са с черупката стават много жилави и твърди! Чесънът се мачка/скилидката/,зехтин,в който първо се пуска чесъна,после скаридата 2-2 парченца джинджифил,малко табаско и накрая се напръскват с Old cherry/бранди/ за да се фламбират! Чаша бяло изстудено вино ! Приятен апетит ! Наздраве! Това е оригиналната рецепта-Испания,Португалия,ЮАР !
12.09.2018 18:35
16
2
1
Анонимен
Преди да ги сваля от котлона и. добавям бяло вино и не ползвам Табаско !
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани