Тази рецепта коментираха

Анонимен
Димитрина Николова
Димитрина Николова
Направих го 1:1, но ми се струва, че локума не трябва да е отгоре, а вътре в тестото. Като се затопи този ми локум и като стана като гума, нито можеш да го дъвчеш, нито можеш да го преглътнеш, а и без пломби можеш да останеш.
27.11.2016 17:13
3
1
калинка
калинка
много добър сладкиш
01.05.2016 19:41
2
Zara
Zara
Gratski sladki6 s turski lokum
25.12.2015 12:50
4
2
зуза
зуза
не е ли много олиото
29.01.2014 15:22
16
1
Пенка
Пенка
Това си е нашата Българска локумена пита която я правя от 30г,а когато нямам локум слагам вътре сладко от смокини и пак става перфектна.
13.10.2013 16:08
5
Цура
Цура
Ще го пробвам.Изглежда добре.Ще пиша .
21.08.2013 12:37
3
1
Силвана
Силвана
Страхотен сладкиш!! :)
21.08.2013 11:57
2
ширин
ширин
През зимата този сладкиш го правя всяка седмица, дори два пъти в седмицата.Разкошен е
09.07.2013 23:14
7