Спрях глутена по здравословни причини и все още се чудя с какво да заместя бялото брашно,за да не се лиша от такива вкусотии.От тук даже и усещам миризмата.И като видя такава хубава снимка,ми иде да запретна ръкави и да развъртя корите :) .
11.02.2017 20:00
2
Евтини Рецепти
Нищо де .. Ще ви се радвам на красотите,пък и все за някой друг ще си начеша ръчичките :)
11.02.2017 20:43
1
Сия Рибагина
Ох това е много трудно, докато се нагодиш да не ползваш брашна с глутен. Пробвай с просо, картофено, нахут, елда, соя-на тези май трябва да наблегнеш. Мисля и киноата беше безглутенова
11.02.2017 20:26
1
marcheva14
Поздравления! Майсторско изпълнение. Не съм много по разточването на кори, но е добре обяснено и мога да се пробвам някой ден. Записах си всичко подробно. Благодаря!
11.02.2017 18:10
1
2
Сия Рибагина
Благодаря, Миме, да ти каа на тази даже не се и старах, не бях много във форма, но успях да я разточа. Не е толкова трудно, колкото звучи. Както Соня казва, точиш и ако не става почваш наново, и аз така бях в началото, даже се опитвах да премятам корите над главата ми..хахах голям цирк беше, сега вече ги прехвърлям, не точно над мен де, но пак имам напредък :))
11.02.2017 20:23
Евтини Рецепти
Не е страшно,винаги можеш да я смачкаш и да започнеш отново ;)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани