Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#326652
Потребител#326652
Супер рецепта!
18.02.2023 18:59
1
Анонимен
Анонимен
Супер рецепта ! Само че, Житото го варя в херметическа тенджераа и става по-бързо !
03.12.2021 22:57
2
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Носи спомен от миналото и радост, че можем в сегашно време да го направим!
12.02.2020 11:18
Росица Петрова
Росица Петрова
Точно така го правеше и моята баба. Чудесна рецепта!
01.06.2019 13:37
6

Последно Коментирани

Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1519
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k