Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сфетуля
Сфетуля
Нищо не му е китайско на това. Доближава се, но... Техниката на приготвяне на месото, добавянето на яйцето, граха, а за подправки въобще да не говорим.
23.07.2014 15:15
1
Боби
Боби
Много е вкусно мерси !!!
26.08.2013 15:03
2
Any
Any
Страхотна рецепта
25.07.2013 20:50
1
Гожка Гочинова
Гожка Гочинова
шматки залупени като немойжете да готвите се факаите здраво в шляканите миджи!!!! Какви са тия коментари не ставала рецептата? аз я пробвах и е СУПЕР
07.06.2013 23:34
1
7
1
Веси
Веси
Ти си простакеса отвсякъде!
20.12.2014 16:15
Боряна
Боряна
незнам дали и куца нещо на рецептата ,но на мен ми се получи перфектно .вкусна е и всички вкъщи я харесаха:)
03.04.2013 19:32
1
Fenka
Fenka
Супер се получи, просто страхотно :)
27.03.2013 17:50
Ива
Ива
ми бульона от свинското.едва ли ще сварите ориза първо и после да чакате час докато е готово месото.ако разбирате достатъчно да правите критика,значи би трябвало да се досетите за последователноста
02.03.2013 19:42
1
1
Във Вода ИЛИ БУЛЬОННН!!
18.01.2013 10:58
1
шок
шок
Много неща и "куцат" на тази рецепта. :(
31.10.2012 19:38
3
Петя
Петя
А бульона не разбрах кога се слага!
12.07.2012 18:50