Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Perfect
17.09.2023 13:17
Потребител#210417
Потребител#210417
И аз като господин Кольо я направих по бързата рецепта!Стана превъзходна,без брашно!Блатодаря!
13.10.2019 15:35
1
Кольо
Кольо
Много добър! Наложи ми се лека корекция, поради наличните продукти и ограниченото време. Набързо минах месото през горещата мазнина и веднага го извадих в тенджера под налягане плюс чаша вино, чаша доматен сок, зърна чер пипер и дафинов лист за 30 мин. През това време в олиото задуших 2 глави лук(плюс солчица), моркова и гъбите. Добавих останали ми чаша доматен сок и една трета буркан белени домати. Тук върнах готовото месо със сосчето и добавих останалите подправки, а за корекция на киселинността добавих по 3-4 сушени сливи и кайсии. След още 5-10 мин. беше готов и с гъст сос даже без брашно. Да ви е сладко!
03.06.2014 19:40
6
янка
янка
може и картофено пюре да се поднесе кебапа
25.03.2014 19:11
4
Милена
Милена
Виното е много. То стяга месото и то става жилаво. На това количество продукти, най-много чаша вино, другото количество течност се замества с бульон.
24.03.2013 09:34
1
JANA
JANA
С МАЛКО ЗАХАР НЕ КИСЕЛЕЕ И СТАВА ПЕРФЕКТНО
13.03.2013 11:06
1
2
домакиня
домакиня
Наистина и на мен ми стана доста кисел соса,не се кусваше, добавих 2 с л захар и се подобри вкуса.Аз лично ако го правя втори път вместо 3ч вино ще сложа само една и 2 ч вода за да не киселее
14.11.2012 13:04
2
Провал
Провал
Давам "става", въпреки че не ми хареса, но по-скоро аз сбърках нещо при готвенето. Соса не се сгъсти достатъчнои стана прекалено кисел заради доматите :( Мисля да пробвам пак скоро време :Р.
15.07.2012 12:22
 Александров
Александров
хареса ми тази рецепта,ястието е супер особено с ориз за гарнитура!!!
10.04.2012 14:58
2