Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#336081
Потребител#336081
Бисквитите са уникални! Аз замених кафявата захар с бяла и все пак се получиха уникално. Заминаха за няколко минути!
06.01.2024 18:26
1
Анонимен
Анонимен
Много сполучлива рецепта!!! Чудни бисквитки! Мъжете в къщи ги обожават!
10.12.2023 20:07
3
Анонимен
Анонимен
Рецептата е супер! Правила съм ги вече много пъти и винаги стават чудесни!
09.11.2023 22:55
2
Анонимен
Анонимен
Страхотни! Сложих само кафява захар. Много сполучлива рецепта!
24.09.2023 12:31
2
Потребител#331732
Потребител#331732
Много хубави станаха, ни малко обърках! Вече беше в хладилника и тогава се сетих че не съм сложил бакпулвера. Извадих го сложих го и пак го сложих в хладилника. Но тестото не се наду заради моята грешка! Иначе са много хубави❤️‍?
26.07.2023 16:46
1
Анонимен
Анонимен
Много са хубави , имайте предвид , че се надуват и им трябва повече разстояние в тавата :)
17.06.2023 20:44
1
BulgarianMug
BulgarianMug
Имах предвид: много хубави бисквитки!
14.01.2023 00:36
2
BulgarianMug
BulgarianMug
Много хубави бисквитки ?
14.01.2023 00:33
1
Анонимен
Анонимен
Бисквитките са страхотни, по грешка съм коментирало много пъти .
17.12.2022 12:16
1
Анонимен
Анонимен
Внучката ми ги направи за Коледния базар в училище и ме почерпи. Бисквитите са страхотни даже един от преподавателите се върнал втори път да си купи. Благодаря за удачната рецепта !
17.12.2022 11:47
2
Потребител#264338
Потребител#264338
Страхотни бисквити! Семейството ми ги обожава.
10.10.2020 14:00
3
Потребител#192162
Потребител#192162
Лени и много вкусни!
20.10.2019 18:19
6
2
Мария
Мария
Наистина са лесни.
06.10.2019 12:16
6
1
Filareta Betova
Filareta Betova
Стават страхотни -аз съм заменяла бялото брашно със смес от смлени овесени ядки и оризово брашно .Най-важно в рецептата е да се оставя разстояние между бисквитките!
17.04.2017 08:56
8
1
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
Сладка вкусотийка!Отлична рецепта както винаги!
10.03.2017 20:39
4
1