Тази рецепта коментираха

Анонимен
Росица Петрова
Росица Петрова
Изключително добра рецепта. Хубаво е когато е толкова добре обяснена. Браво!
31.03.2018 14:42
3
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Колко хубаво,че някой така подробно е описал рецепта за козунак.Браво.
24.04.2017 16:05
1
Sevdalina Valcheva
Sevdalina Valcheva
А със стара фурна без вентилатор на колко градуса се пекат ?
22.03.2017 17:45
2
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Здравейте, пуснете я пак на 150градуса да загрее и като ги сложите увеличете до не повече от 170 градуса, но ще трябва да ги наглеждате дали се изпичат равномерно, може да ви се наложи да завъртите тавичките по някое време. През първите 20мин не отваряйте фурната, след това ако са започнали да покафеняват отгоре им метнете парче алуминиево фолио, за да не се препече кората, а вътре да останат недопечени. Козунаците също като сладкишите може да проверявате с метода на сухата клечка, като забодете клечката тя трябва да излезе суха.
22.03.2017 17:56
2
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много добре представена рецепта!
Напълно съм съгласна, че тестото трябва да се меси с търпение и любов и си е цял един ритуал. Не е никак трудно или досадно, а си е удоволствие и действа разтоварващо.
21.03.2017 13:33
6
1
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Благодаря ти, всички сме имали първи път, най-важното за начинаещите, както ти спомена е търпението и желанието. Когато аз за първи път правих козунак ми се струваше много трудно, но в хода на приготвянето се отпуснах и всичко се получи ок, а следващите пъти ставаше все по- добър от предишния:) Веднъж човек докосне ли се до тесто, да го замеси, да го почуства с ръцете си, след това то се превръща в страст.
21.03.2017 15:43
9