Тази рецепта коментираха

Анонимен
Росица Петрова
Росица Петрова
Изключително добра рецепта. Хубаво е когато е толкова добре обяснена. Браво!
31.03.2018 14:42
3
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Колко хубаво,че някой така подробно е описал рецепта за козунак.Браво.
24.04.2017 16:05
1
Sevdalina Valcheva
Sevdalina Valcheva
А със стара фурна без вентилатор на колко градуса се пекат ?
22.03.2017 17:45
2
1
Покажи всички подкоментари
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много добре представена рецепта!
Напълно съм съгласна, че тестото трябва да се меси с търпение и любов и си е цял един ритуал. Не е никак трудно или досадно, а си е удоволствие и действа разтоварващо.
21.03.2017 13:33
6
1
1
Покажи всички подкоментари