В рецептата според мен водата трябва да е само 1 ч.чаша за това количество брашно. Освен това няма олио в тестото, а има и олио, и масло за намазване. Тестото втасва два пъти и според мен не се разбира къде и кога мажете маслото и омиото. Кората е една и няма как да я мажете и навивате на руло. На снимката ресните не са усукани.
01.02.2024 11:32
6
1
Анонимен
Щеше да е добре да качите видео материал за оформянето,за да може и хората,без опит да я направят!
29.12.2022 09:08
19
1
Анонимен
Аз като начинаеща, направих питката стъпка по стъпка както е описано - е нищо не става от нея! Нито втаса, нито се надигна докато се пече - нищоооо!!!
07.12.2021 07:59
5
2
1
Анонимен
Няколко пъти ми се е случвало това. Причините: използвах прекалено топла вода и убих маята; не дадох достатъчно време на тестото да втаса преди печене; маята беше стара и вече не беше активна. Надявам се това да помогне :)
06.12.2024 22:49
Лора Георгиева
Получи се много добре. Сложих отгоре сусам и я осуках по различен начин. Благодаря за рецептата!
11.10.2021 10:19
3
2
Емил Владимиров
По НЕподробна рецепта,не съм виждал.
04.08.2019 12:41
20
2
Tatqna Ilieva
Благодаря за страхотната рецепта. Стана перфектна и много вкусна.
31.12.2018 20:28
5
3
Теодора Мещерова
Това тесто като се омеси не му ли трябва време за втасване? След това преди да се изпече, не трябва ли да втаса още веднъж?
17.12.2018 18:40
20
9
Петя Тоскова
Изглежда добре, ще пробвам
25.02.2018 15:24
5
3
Violetka Voynikova
Направих я с половин доза и стана много добре.
23.12.2017 21:34
8
2
еми
Направих питката набързо нямах много време да я чакам да втасва и въпреки това се получи, много ми харесва.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани