Салатката е вкусна :),може успешно да се използва и за предястие .Само бих искала да уточня нещичко, а и да дам съвет ако някой реши да я приготвя :
Краставицата щом се рендоса пуска доста вода, а когато се и овкуси ,от солта и киселината още повече се смачква и пуска още повече вода, която на няколко пъти трябва да се отцежда, за да има някакъв естетичен вид при сервиране.
Вместо олио и оцет сложих лимонов сок и зехти(струва ми се, че с тях се получава по -добре) :)
Краставицата щом се рендоса пуска доста вода, а когато се и овкуси ,от солта и киселината още повече се смачква и пуска още повече вода, която на няколко пъти трябва да се отцежда, за да има някакъв естетичен вид при сервиране.
Вместо олио и оцет сложих лимонов сок и зехти(струва ми се, че с тях се получава по -добре) :)