Тази рецепта коментираха

Анонимен
Яни
Яни
Страхотен е! Задължително ще се повтаря. :) Само че сложих орехчетата по на едричко и малко повечко и е особено приятно като оцелиш половинка.
14.12.2012 23:33
Ваня
Ваня
Сладкишът се получи страхотен - пухкав и мек. Със сигурност ще се прави пак. Благодаря за рецептата!
03.11.2012 17:39
криса
криса
колкото до десерта, той е супер
28.08.2012 10:59
1
Evgeni
Evgeni
Стана много вкусно :) Аз го направих без канела, карамфил и орехи защото не обичам... сложих го в хладилника за една нощ и днес беше фантазия :)
05.07.2012 13:45
роси
роси
може да се направи с/без каквито подправки (не)искате :)
04.07.2012 09:51
Мики С.
Мики С.
Може ли този сладкиш да се направи без карамфила?
02.07.2012 18:27
1
Мери
Мери
Стана чудесен сладкиш. Сложих малко повече канела за сметка на карамфила (не ми допада аромата). Лесен и вкусен.Всички много го харесаха.
20.05.2012 17:03
Деничка
Деничка
от баба още знам, че ако яйцата и маслото в сладкишите са хубави, то те непременно трябва да се пукнат. Покрий сладкиша с глазура, пудра захар или нещо друго, за да не го гледаш, а само да искаш да го похапнеш бързо, бързо ;)
05.05.2012 09:31
гост
гост
Такива сладкиши дето се напукват отгоре,някак си не ми харесват много, поне визуално.Надявам се на вкус да е добър.
03.05.2012 21:33