Тази рецепта коментираха

Анонимен
Mina Ivanova
Mina Ivanova
Зачетох се и не мога да повярвам!За 1 зелка как ще прибавиш 1500мл. вода ....... просто ужас, ами не пишете като не разбирате или супа ще сготвите!!!!!
11.05.2017 12:58
4
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Здравейте. Може би не сте прочели рецептата :),няма нищо, ще ви поясня.Обяснила съм в началото, че около 1500 мл вода, заедно с кубчето бульон се слагат на тих огън, докато дойде време за използването на бульона и целта е ,когато се излива в ястието да е горещ, за да не пресича термичната обработка на останалите продукти. Така, предполагам ви е ясно, че през това време малка част от него вече би се изпарила. После - достатъчно ясно съм написала, че бульон се сипва ТОЛКОВА КОЛКОТО ДА ПОКРИЕ ПРОДУКТИТЕ. Останалият от него се прибавя САМО ако е нужно в процеса на готвене, ако течността се е редуцирала прекалено .Моля ви, прочитайте добре преди да се изкажете и използвате думи като "ужас"!! ;)
11.05.2017 13:33
4