Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Често пържа патладжан, любимо ни е и правя отделно чеснов сос. Разкошно ядене.
28.07.2024 13:57
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Може да се добави и някакво млечно сосче. Изглеждат много вкусни!
02.09.2023 08:08
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Апетитно ястие, чудесна идея с добър резултат.
02.09.2023 08:00
Биляна Владова
Биляна Владова
с бял патладжан е по хубаво, защото поема по малко мазнина
14.03.2016 21:03
2
Деси Георгиева
Деси Георгиева
Бързо,лесно и вкусно.
Опитайте и няма да съжалявате!
06.10.2013 12:01
5