Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Перфектна рецепта. Благодаря.
17.12.2022 15:14
Пламена Тодорова
Пламена Тодорова
Hosso? Какво е?
20.02.2020 13:50
Sisa Stamova
Sisa Stamova
Здравейте и на мен лекичсо ми спадна хляба,какво от съставките трябва да намаля?
05.02.2019 16:04
1
2
Покажи всички подкоментари
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Станислава, здравей!
Значи, обещах да ти пиша, за да ти кажа, че след като намалих количествата на сухата мая и олиото ми се получи перфектен хляб! :) Благодаря ти още веднъж! ;)
07.04.2018 18:33
1
1
Покажи всички подкоментари
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Намалих маята на 7 гр, и този път ми се получи! :)
Благодаря, Станислава!
12.03.2018 20:40
2
2
Покажи всички подкоментари
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Ваня, всяка една съставка съм мерила! Като е в хлебопекарната не мога да го усещам тестото... Липсва ми опит още със нея...
10.03.2018 22:39
1
1
Покажи всички подкоментари
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
"Класик" на София Мел и суха мая Yuva- пакетче от 11 гр.
10.03.2018 21:37
3
Покажи всички подкоментари
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Здравей, Станислава!
Приготвих хляба по твоята рецепта. Май обаче, нещо не направих както трябва, та ми спадна леко хлябчето.... Имаш ли представа защо ми се получи така? Хлебопекарната ми е едва от 3 дни, и това е третото нещо, което приготвям в нея. Не съм наясно много и сега пробвам една по една програмите... :)
Поздрави!
10.03.2018 20:16
2
Покажи всички подкоментари
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
Направих хляба веднага щом прочерох рецептата. Много добре стана. Само солта ми идва в повече, но следващият път ще я намаля.
17.01.2018 07:32
5
2
Станислава Армянова
Станислава Армянова
Да, уникален е. Радвам се, че ви харесва и на вас
19.11.2017 13:03
2
1
Нели Петрова
Нели Петрова
Винаги правя хляба по тази рецепта. Всеки път става уникален! След 2-3 дни все още е мекичък. Държа го увит в кърпа.
19.11.2017 12:20
6
2