Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Перфектна рецепта. Благодаря.
17.12.2022 15:14
Пламена Тодорова
Пламена Тодорова
Hosso? Какво е?
20.02.2020 13:50
Sisa Stamova
Sisa Stamova
Здравейте и на мен лекичсо ми спадна хляба,какво от съставките трябва да намаля?
05.02.2019 16:04
1
2
Sisa Stamova
Sisa Stamova
7 гр.
06.02.2019 14:19
Станислава Армянова
Станислава Армянова
Здравейте!
Колко грама мая ползвате? :)
06.02.2019 00:31
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Станислава, здравей!
Значи, обещах да ти пиша, за да ти кажа, че след като намалих количествата на сухата мая и олиото ми се получи перфектен хляб! :) Благодаря ти още веднъж! ;)
07.04.2018 18:33
1
1
Станислава Армянова
Станислава Армянова
Здравей, Величка!
Радвам се, че ти е харесал хлаба и че съм помогнала. Весели празници! :)
07.04.2018 18:52
3
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Намалих маята на 7 гр, и този път ми се получи! :)
Благодаря, Станислава!
12.03.2018 20:40
2
2
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Вкъщи се хареса много! Аз продължавам с опитите с хлебопекарната. Ако имаш изпрати ми на лични изпробвани рецепта за козунак или кекс, моля?
12.03.2018 22:25
1
Станислава Армянова
Станислава Армянова
Днес си мислих дали се е получил. Радвам се, че помогнах. Надявам се да ти е харесал. :)
12.03.2018 21:51
2
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Ваня, всяка една съставка съм мерила! Като е в хлебопекарната не мога да го усещам тестото... Липсва ми опит още със нея...
10.03.2018 22:39
1
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Аз нямам и не използвам хлебопекарна, но майка ми има и също в началото все не се получаваше, дори беше се отказала да я ползва. По късно намери програма която явно пасна и вече няма проблем. А аз докато меся трябва просто да усещам какво липсва за да замеся перфектното тесто. :)
10.03.2018 23:10
3
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
"Класик" на София Мел и суха мая Yuva- пакетче от 11 гр.
10.03.2018 21:37
3
Станислава Армянова
Станислава Армянова
Да за нея, нещо обаче е станало с коментара и не е излязло името..
11.03.2018 14:45
1
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
За маята на Д-р Йоткер ли става на дума?
11.03.2018 13:46
1
Станислава Армянова
Станислава Армянова
Ясно. Ползвам на dr А тя е 7 гр. Пробвай да отмериш 7гр. Трябва да стане тогава
11.03.2018 13:40
1
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Здравей, Станислава!
Приготвих хляба по твоята рецепта. Май обаче, нещо не направих както трябва, та ми спадна леко хлябчето.... Имаш ли представа защо ми се получи така? Хлебопекарната ми е едва от 3 дни, и това е третото нещо, което приготвям в нея. Не съм наясно много и сега пробвам една по една програмите... :)
Поздрави!
10.03.2018 20:16
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Като гледам снимката наистина нещо е предизвикало спадането. Водата да е в повече?
10.03.2018 22:17
Станислава Армянова
Станислава Армянова
Здравей!
При мен така понякога се получава. Какво брашно ползваш и каква мая?
10.03.2018 21:26
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
Направих хляба веднага щом прочерох рецептата. Много добре стана. Само солта ми идва в повече, но следващият път ще я намаля.
17.01.2018 07:32
5
2
Станислава Армянова
Станислава Армянова
Да, уникален е. Радвам се, че ви харесва и на вас
19.11.2017 13:03
2
1
Нели Петрова
Нели Петрова
Винаги правя хляба по тази рецепта. Всеки път става уникален! След 2-3 дни все още е мекичък. Държа го увит в кърпа.
19.11.2017 12:20
6
2