Още в началото при печенето и разбъркването на картофите ще стане всичко на пюре.
18.02.2018 11:07
6
Даниела Лазарова
Това не е ли рецептата на Джейми Оливър, представена е и в блога на ilrai Щъркелово гнездо?
09.12.2017 19:47
5
1
2
Даниела Лазарова
Благодаря за отговора
09.12.2017 20:46
1
3
marcheva14
Не, не съм посещавала този кулинаред блог. Посочила съм източник - Chef J. Mielle. Всяка моя рецепта която публикувам винаги посочвам източник,
09.12.2017 19:56
1
3
marcheva14
Петя Конова, чудесно е , че си качила снимка към тази прекрасна рецепта. Тя е силно елементарна, но си има своето си "тайно" приготвяне, а то е първо, да са нарязани на големи парчета, което аз не виждам при теб, това е важно, предварителното им сваряванане, то някак си личи, не го забелязвам при теб и най-важното е след като са почти готови да се извадят от фурната да се пропукат леко без да се разкашкват с пресата за картофи и отново да се върнат във фурната до готовност. Тази последна част на пропукването с пресата при теб я няма, а то много характерно за тази рецепта, така че снимката ти не отговаря на рецептата, а на рецепта за печени картофи на фурна.
Това е.
Това е.