Тази рецепта коментираха

Анонимен
без значение
без значение
Може технологично да е много по-лесно да се ползва хидрогенирана (а.к.а. втвърдена) растителна мазнина (маргарин), но е ужасно вредна. Ама ужасно. Не може ли да се замени с обикновено олио?
23.08.2013 08:52
1
Надя
Надя
Не съм пробвала, но предполагам че може да използваме кокосово или какаово масло вместо маргарина...
14.02.2014 09:23
2
Мария Желева
Мария Желева
мерси
19.04.2013 14:41
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Може да добавиш брашно. Не съм правила тези бисквити, но това ми е съвета.
19.04.2013 14:28
Мария Желева
Мария Желева
защо така сместа ми стана по-рядка? какво да направя сега?
19.04.2013 13:40
Ники Николова
Ники Николова
Тези бисквитки са Супер!!! Щом се извадят от фурната са мекички, а след кратко време изстиват и стават твърди и хрупкави - точно каквито ги обичам. Пекат се бързо, така че внимавайте да не ги изгорите. Мерси за рецептата:)))
23.09.2012 15:30