Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivo
Ivo
100000 к.калории
24.05.2016 00:23
2
4
никнай
никнай
Бай Ставри и една кана червено домашно да забиеш на масата цена няма да има.
26.02.2016 21:06
8
1
доника
доника
съставките като ги събера стават 1,5 кг,не е ли множко за 2 порции
24.03.2014 17:43
12
2
1
Покажи всички подкоментари
Шу
Шу
Чак толкова не се учудвам и аз преди години не знаех какво е "бански старец", все пак вкъщи не сме го яли и все още не съм го яла.
07.11.2013 10:45
4
TITO
TITO
Аз слагам яйцето като се позапече и остане на мазнина за 5мин. Също така нарязвам и пресен лук. Кашкавала го режа на тьнки филии. Сиренето слагам над мазнината, после доматите и другите сьставки, резьнче масло и малко водичка. Капак не използвам. Вьпрос на вкус и предпочитание.
14.07.2013 21:43
4
2
Ааа
Ааа
Не ми излезе целия коментар,не знам защо...Та исках да кажа,че е тъжно,жалко и страшно!!!!
07.07.2013 20:15
2
2
ААА
ААА
Удиви ме факта,че българин не знае ,какво е
07.07.2013 20:13
3
1
той
той
Виж в интернет-"Бански старец"
11.01.2013 12:30
1
нели
нели
старец е сушено свинско месо прави се от едро смляно свинско филе и сланина в шкембе много е вкусно
04.11.2012 10:57
3
Iveta
Iveta
какво е старец? за пръв път чувам такова нещо???
29.10.2012 16:44
4
2
Покажи всички подкоментари