направих я 5 пъти на приятелката ми всеки път става все по добра благодаря супер е
21.02.2014 22:46
2
1
Илияна Апостолова
И аз благодаря за доверието :)
21.02.2014 23:26
2
силвия
тортата е страхотна,хапнахме с удоволствие.
16.02.2014 15:53
2
1
Илияна Апостолова
Чудесно, радвам се :)
16.02.2014 16:54
Maгдалена
Супер хубава и вкусна торта! Благодаря отново, Илияна :))
23.01.2014 08:46
1
1
Илияна Апостолова
Аз ти благодаря, че я направи. Хапнете си я с удоволствие :)
23.01.2014 09:28
Maгдалена
Илияна, звучи супер, ще се пробва :) Само да попитам от какво бухва блата? Тъй като няма нито бакпулвер, нито кисело мляко, нито сода :? Как увеличава толкова обема си? Благодаря :)
15.01.2014 16:18
1
1
Илияна Апостолова
Разбитите на сняг белтъци повдигат блата. Това е пандишпанов блат. Пробвай и пиши какво се е получило :)
15.01.2014 16:53
1
Женя
А прясното мляко трябва ли да е сварено?
30.12.2013 10:08
1
Илияна Апостолова
Ако е домашно- да. Ако е от магазина в кутия, няма нужда- то е пастьоризирано.
30.12.2013 10:29
Илияна Апостолова
Чудесно, Краси, радвам се! :)
13.11.2013 23:14
1
Krassi
Наистина блата е страхотен. Тортата стана супер. Благодаря за рецептата.
13.11.2013 22:45
Моника
Сега ще я направя :) Ще пиша дали е вкусна :) Благодаря много за рецептата!
10.11.2013 18:26
Илияна Апостолова
Приятно ми е да го чуя, Вероника :)
03.10.2013 10:45
1
Veronika
Страхотна торта! :-)
02.10.2013 07:00
Илияна Апостолова
Благодаря :)
29.07.2013 14:02
Тоева
Уникална торта! Получи се перфектно...........
29.07.2013 13:30
Илияна Апостолова
Страхотна идея за вишните! Разбира се, че търпи много импровизации- важното е на Вас да Ви харесва.
29.07.2013 01:07
Теменужка Цакова
Тортата е много вкусна и лесна за изпълнение! За тези горещи дни е още по-профирна с вишни! Всички мои гости я харесаха! Благодаря за идеята! :)
28.07.2013 19:47
Илияна Апостолова
Благодаря, Глория, за високата оценка! Да Ви е сладко :)
25.07.2013 23:06
Gloriq Ilieva
Споделям с всички вас, че тази рецепта е много лесна и приготвянето на тортата е толкова Лесно . . Правя тази торта за прав пат и ви Гарантирам, че стана Перфектна .. ^_^ просто нямам думи... ;x А и да не пропусна ако престои в хладилник за 30мин. за този сезон е просто страхотно .. ;)
(благодаря ви за рецептата)
25.07.2013 22:13
Илияна Апостолова
Благодаря за положителния коментар. Радвам се, че Ви е харесала тортата.
22.07.2013 22:48
Христина Петрова
Много лесна и приятна рецепта! Блата стана перфектен, като се има в предвид, че правя за първи път торта :)Благодаря за съветите в коментарите, доста ми помогнаха, а на всички останали които преглеждат рецептата: Не се чудете, пробваите!!!!
22.07.2013 18:15
Илияна Апостолова
Няма нищо сложно в разбиването. Изсипвате в подходящ съд сметаната от кофичката и добавяте течния шоколад, след което ги разбърквате, докато се смесят. Ако течния шоколад е по-твърд, може самата опаковка да се потопи в по-голям съд с много гореща вода да го поотпусне малко.
23.05.2013 20:51
Николай
Моля ви нека някой от вас ми обясни как става точно разбиването на сметаната и течният шоколад. Благодаря ви предварително!!!
(благодаря ви за рецептата)