Тази рецепта коментираха

Коментари (4)

Изпрати
Дани
Дани
05.12.2013 12:15
Майсторски представена рецепта, думи не ми стигат просто... Иначе самата рецепта си е за съвсем традиционна и хубава баница. А самото комбинирането на сирене с извара или с нещо друго е въпрос на вкус и предпочитание. Проблема тук е, че желанието да се публикува е надхвърлило възможностите това да се направи така, щото да е разбираемо за тези, които ще прочетат публикацията.
0
0
не се чете
не се чете
06.12.2013 18:04
Аз я правя от качествени продукти , половин кофичка кисело мляко ..
1
0
аз
аз
03.10.2013 09:18
а ако я направиш само със сирене и то не от 3,90 килото ще е просто чудна а и ако слагаш мазнина между корите фантастика
1
0
Ирена
Ирена
10.09.2013 23:39
Под 1/2 купа най-вероятна авторката е имала предвид 1/2 кофичка ;)
0
0
Ani
Ani
06.09.2013 10:14
И колко голяма трябва да е купата за киселото мляко???Защо не си чртртр рецептите преди да ги пускате???
1
0

Последно коментирани от категорията