Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivo
Ivo
Не е класическа , но е добра идея.
14.07.2016 01:25
9
1
Даниела
Даниела
Обожавам Шкембе Чорба!Да,начина на приготвяне е малко различен от традиционния,но така чорбата става о6е по-вкусна!Прилича много на Италиянската Чорба,но в нея се слага и боб сварен /100гр./.Невероятен вкус!
07.04.2016 12:51
3
4
Ivo
Ivo
Тази чорба може и да стане вкусна, но е далеч от класическата шкембе чорба.
Нека не отричаме всичко, което е необичайно преди да сме го опитали.
07.04.2016 12:41
18
1
gugu
gugu
takava recepta za shkembe 4orba za prav pat vijdam,nishto obshto.svarqvash shkembeto s glava luk i 4esan,precejdash go,narqzvash shkembeto na kub4eta,buliona se sgastqva s brashno(3-4 supeni vajici) sled 5-10 min kato zavri se maha ot oganq i se dobavq predvaritelno prigotveno mlqko (1 broi) i jaltaci (2-3),kato se razbarkva i s leka struq za da ne se prese4e,nakraq se dobavq silno sgoreshteno olio s morkov(nastargan).v 4asha se slaga istiskan 4esan s ocet.DA VI E SLADKO
24.01.2016 19:09
13
11
Андрей
Андрей
Милко, да се огорчиш от злобните коментари, означава да се приравниш към тези, които ги пишат. Горе главата! Попитали радио Ереван:
- Има ли прилика между злобаря и свинята?
-Разбира се! – бил отговорът. – И двете животни са всеядни – ядат и лошото, но и доброто…

Някои хора са толкова ограничени, че ако в някоя рецепта някой приложи малко творчество и тя не съвпада с това, което знаят от прабаба си от село, приемат това като лична обида. Твоята ‘вина’ е само в това, че това наистина не е класическата рецепта и можеше да й дадеш някакво специфично име, но толкова злъч за това?!

Момчета и момичета, критикувайте, но цивилизовано!
31.03.2015 12:39
9
11
2
Ivo
Ivo
Приемам всяка рецепта и опитвам, но това не е класическа рецепта за шкембе чорба.
Аз варя шкембето в 80 % мляко и 20 % вода. Става доста вкусно.
16.04.2016 23:21
4
1
никнай
никнай
Андрейчо,мисля че съфорумците по-долу нямамт нищо против кулинарните инпровизации но да назоваваш нещо класическо при положение че е на светлинни години от класиката и оригинала и аз не го приемам.
Това не е злъч а най обикновена реакция когато човек се сблъска с някакво недоразумение което претендира да е "класика".
24.01.2016 16:35
16
1
истинската шкембе чорба
истинската шкембе чорба
морков, целина, корен от магданоз, лук, праз......о_О леле майко
а защо не и фасул, леща, малко грах, зеле, рукола,...... и може би.....знам ли.....аспержи че да бъде бъркоча пълен
нз кой идиот го е писал това но определено не знае как се готви шкембе
11.02.2014 22:39
57
1
1
Антон Илиев
Антон Илиев
Напълно съм съгласен! Някой определно експериментира с оригиналната и единствена рецепта ! Лук в шкембе - никога !
15.02.2014 19:04
36
2
...............
...............
Не ми харесва тази рецепта. Прекалено много подправки и не се слага праз.
06.02.2014 12:49
24
2
Valeria Ivanova
Valeria Ivanova
Хубава рецепта!
27.06.2013 19:03
3
18