Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#330367
Потребител#330367
Това нито е "класическа" нито е "оригинална" рецепта за шкембе чорба! Това в телешко варено със шкембе! Вкусът няма да коментирам, може и да е добър, но няма да "класическия" или "оригиналния". Заглавието подвежда!
По моя вкус тази рецепта е "натруфена" с повече подправки от необходимото.
03.06.2023 19:32
1
Valeri Stefanov
Valeri Stefanov
Доста странна чорба.Бахар дафинов лист.Пълен бъркоч.
29.01.2018 08:47
7
2
Ivo
Ivo
Листа от чер пипер???? Ха ха ха !
25.07.2016 00:35
8
4
Ivo
Ivo
Не е класическа , но е добра идея.
14.07.2016 01:25
9
1
Даниела
Даниела
Обожавам Шкембе Чорба!Да,начина на приготвяне е малко различен от традиционния,но така чорбата става о6е по-вкусна!Прилича много на Италиянската Чорба,но в нея се слага и боб сварен /100гр./.Невероятен вкус!
07.04.2016 12:51
3
4
Ivo
Ivo
Тази чорба може и да стане вкусна, но е далеч от класическата шкембе чорба.
Нека не отричаме всичко, което е необичайно преди да сме го опитали.
07.04.2016 12:41
18
1
gugu
gugu
takava recepta za shkembe 4orba za prav pat vijdam,nishto obshto.svarqvash shkembeto s glava luk i 4esan,precejdash go,narqzvash shkembeto na kub4eta,buliona se sgastqva s brashno(3-4 supeni vajici) sled 5-10 min kato zavri se maha ot oganq i se dobavq predvaritelno prigotveno mlqko (1 broi) i jaltaci (2-3),kato se razbarkva i s leka struq za da ne se prese4e,nakraq se dobavq silno sgoreshteno olio s morkov(nastargan).v 4asha se slaga istiskan 4esan s ocet.DA VI E SLADKO
24.01.2016 19:09
12
10
Андрей
Андрей
Милко, да се огорчиш от злобните коментари, означава да се приравниш към тези, които ги пишат. Горе главата! Попитали радио Ереван:
- Има ли прилика между злобаря и свинята?
-Разбира се! – бил отговорът. – И двете животни са всеядни – ядат и лошото, но и доброто…

Някои хора са толкова ограничени, че ако в някоя рецепта някой приложи малко творчество и тя не съвпада с това, което знаят от прабаба си от село, приемат това като лична обида. Твоята ‘вина’ е само в това, че това наистина не е класическата рецепта и можеше да й дадеш някакво специфично име, но толкова злъч за това?!

Момчета и момичета, критикувайте, но цивилизовано!
31.03.2015 12:39
9
11
2
Покажи всички подкоментари
Мария Върбанова
Мария Върбанова
Вода,шкембе,сол,олио,брашно,чесън,прясно мляко и запръжка от малко червен пипер,черен пипер.ТОВА Е
23.02.2014 16:45
47
1
Покажи всички подкоментари
Антон Илиев
Антон Илиев
Рецептата е майтап ! Не се подлъгвайте по този бъркоч и избягвайте всички рецепти от този автор - Милко !
15.02.2014 19:06
27
2
истинската шкембе чорба
истинската шкембе чорба
морков, целина, корен от магданоз, лук, праз......о_О леле майко
а защо не и фасул, леща, малко грах, зеле, рукола,...... и може би.....знам ли.....аспержи че да бъде бъркоча пълен
нз кой идиот го е писал това но определено не знае как се готви шкембе
11.02.2014 22:39
57
1
1
Покажи всички подкоментари
:)
:)
леле
кой идиот е измислил тая простотия
само хабите шкембето
11.02.2014 21:06
35
2
Готвача
Готвача
Алооооо.... Ти ял ли си някога шкембе чорба бе??? Що не сложиш и малко боб че да стане наистина бъркоч за прасето....
07.02.2014 18:23
30
Дакота Бейтс
Дакота Бейтс
Тъпак.
06.02.2014 14:52
9
1
...............
...............
Не ми харесва тази рецепта. Прекалено много подправки и не се слага праз.
06.02.2014 12:49
24
2