Тази рецепта коментираха

Анонимен
Елена
Елена
Подправих го с бяло вино , риган и мащерка , освен многото чесън и магданоз . Ако имах и босилек щеше да стане трепач . Не се сетих да му сложа малко и къри . Щеше да загуби националността си , но пък щеше да се окъпе в международна слава . Благодаря за рецептата ! ;)
29.08.2017 16:40
2
Диан
Диан
Е стига вече с тази горчивина.Патладжаните не са горчиви. Горчиво е кафето. Патладжаните са си хубави така както са си - никога не ги цедя и прочие простотии. Ще пробвам рецептата,изглежда ми вкусно.
02.07.2015 21:57
9
1
Тео
Тео
Перфектно е поднесено на стайна температура на другия ден
22.09.2013 22:09
5
markova
markova
Прекрасно ястие.
19.09.2013 12:37
1
soundcraft
soundcraft
Имамбайълдъ...
20.03.2013 09:28
13
2