Тази рецепта коментираха

Анонимен
IsakRace
IsakRace
Guuuuuuullllllposti 600 gr domaten sok Tova da ne e supa (SOS)se pishe a ne SOK
13.06.2015 18:30
4
2
Мария
Мария
Моята пица на 30-та минута беше изгоряла отгоре и отдолу. Тестото отвътре сурово. Някакви идеи и предположения защо се получи така, а рецептата е спазена. Благодаря.
18.01.2015 14:42
10
1
Майстор Кольо
Майстор Кольо
"Наводнените" с доматен сос пици са стандарт в Италия и САЩ. Именно рецептата на доматения сос се пази в тайна от майсторите, защото точно този сос дефинира една пица!
19.02.2014 20:46
4
4
Анито
Анито
600гр. доматен сок не е ли много, това е повече от половин литър течност върху пицата...хм...правя пици у дома, но с няколко големи супени лъжици доматен сос си намазвам пицата, а не я наводнявам, като отбелязвам, че я правя също толкова голяма...
24.11.2013 14:38
7
2
Teo
Teo
не се получава пюре, а рядко тесто, което не се меси и което е чудесно за тази пица.става превъзходно като се изпече.
31.10.2013 20:53
9
1
Аз
Аз
В тази рецепта има грешка. Ако сложите само 500гр брашно се получава пюре, а не тесто. 1кг брашно и получавате тесто за 3 средни пици.
19.10.2013 21:29
5
6
ивана
ивана
Пицата ми се получи страхотно.Рецептата е много добра
05.09.2013 14:06
5
2