Благодаря ти Марчела! Да, понякога щипката любов не винаги е достатъчна. Затова избрах Коледните празници, за да приготвя за първи път това ястие. Преди това разгледах няколко предложения на прекрасни кулинари. Подбрах от всички съставките, които са по моя вкус. Ани Шакарян не слага ориз, но пък в рецептата на Аршмик присъства, а е и по-близко до нашата традиционна кухня. Промених и подправките, защото босилекът и копъра за мен изобщо не се вързват с вкусът на киселото зеле. Следващият път ще премахна и кориандъра, кимионът и ригата или чубрицата ми допадат. Приготвих си заготовките от предният ден - ориза се сварява, а останалите варива / ако домакинята не разполага с време/ може да се използват готови, закупени в буркан. Затова арменците приготвят Пасуц по Коледа или Великден. За добрата чиния са важни съставките. Е, и времеее! Поздрави!
27.01.2018 10:18
Sevdalina Irikova
Съжалявам за лошото качество на снимките. Правени са по Коледните празници и не съм преценила светлината. Извинявам се, за което!
26.01.2018 22:28
1
marcheva14
Ми.... не! Не ти е лоша светлината, достатъчна си е! Снимките на мен много ми харесват, както винаги. Рецептата е прекрасна, кое ме спира да я приготвя, многото съставки, трябва да се хвърлям, а на ориза, после да варя на лещата, после да се хвярля на булгура, това ще ми отнеме време, а иначе си е прекрасна, казах ли го вече...Браво, Съни!!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани