Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Благодаря ти Марчела! Да, понякога щипката любов не винаги е достатъчна. Затова избрах Коледните празници, за да приготвя за първи път това ястие. Преди това разгледах няколко предложения на прекрасни кулинари. Подбрах от всички съставките, които са по моя вкус. Ани Шакарян не слага ориз, но пък в рецептата на Аршмик присъства, а е и по-близко до нашата традиционна кухня. Промених и подправките, защото босилекът и копъра за мен изобщо не се вързват с вкусът на киселото зеле. Следващият път ще премахна и кориандъра, кимионът и ригата или чубрицата ми допадат. Приготвих си заготовките от предният ден - ориза се сварява, а останалите варива / ако домакинята не разполага с време/ може да се използват готови, закупени в буркан. Затова арменците приготвят Пасуц по Коледа или Великден. За добрата чиния са важни съставките. Е, и времеее! Поздрави!
27.01.2018 10:18
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Съжалявам за лошото качество на снимките. Правени са по Коледните празници и не съм преценила светлината. Извинявам се, за което!
26.01.2018 22:28
1
Покажи всички подкоментари