Таня, благодаря за бързия отговор. Непременно ще я приготвя, когато имам такава възможност.
15.02.2018 13:15
Стоянка Русенова
Да ,на хладно .Аз след като отворя бурканчето ,си го съхранявам в хладилника.
15.02.2018 13:08
Зори
ОК, тази година ще я приготвя. Предполагам, че след това се съхранява някъде на хладно - мазе или килер.
15.02.2018 12:54
2
Стоянка Русенова
Не, Зари ,не се стерилизират.Пълнят се в бурканчета ,дори и веднага може да се ползва .Аз тази година не съм правила защото ми останаха от миналата година .Пропуснала съм да пиша , ако остане от подправката може да се ползва и догодина ,нищо и няма .В нея има 1 килограм едра сол и самата тя става много солена ,за което внимавайте когато прибавяте към ястието ,да не го пресолите .Именно солта държи подправката да не се разваля и да издържа толкова много време .
15.02.2018 12:50
1
Krasi Vangelov
Със сигурност всяко ястие ще стане по вкусно с тази подправка!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани