Тази рецепта коментираха

Анонимен
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Аз първо леко запържвам месото и към него след това добавям лука , и моркова, нарязаните на едро картофи, оставям ги заедно с месото да се задушават . След като лука е полуомекнал поръсвам с червеният пипер и останалите подправки. Гореща вода и оставям да къкри до омекване на картофите. Накрая понякога добавям счукан чесън и магданоз или целина.
08.10.2022 23:39
9
Nikol Dobreva
Nikol Dobreva
Определено надминах очакванията си, получи се страхотна, хехе
20.09.2022 19:33
3
Анонимен
Анонимен
Не разбрах къде се слага брашното и червения пипер… при зеленчуците ли при месото ли …малко неориентирано е написано според мен
13.05.2022 21:36
6
2
Анонимен
Анонимен
Сготвена , стана чудничко. Ще зарадвам семейството
09.12.2021 14:30
1
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Хубава яхния стана! Аз добавих и чесънче 2 скилидки, че и пресен магданоз на края...
02.06.2021 21:22
2
Потребител#225863
Потребител#225863
Аз първо сварих картофите,тъй като сметнах, че няма как да се сварят за толкова кратък период. После задуших пилешкото филе и отделно моркова и лука,направих захръжката и сложих доматите. След това изсипах грахта при пилешкото,нарязанх картофите и ги обърках хубаво. Повряха около 30мин и стана превъзходна яхния.
24.01.2019 15:42
12
1
1
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Колежке/колега използвайте по - "меки" сортове картофи, като импала, провенто, маркиз.
Ще се сварят превъзходно и много по-добре ще поемат вкуса на месото, зеленчуците и подправките.
25.01.2019 08:48
2
Потребител#216692
Потребител#216692
Само не разбрах как овират картофите за 15 Мин.в дом.сос ? Загоря ми тенджерата,а картифа е суров ?
10.07.2018 18:13
5
1
1
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Колега просто използвайте по - "меки" сортове картофи като импала, провенто, маркиз.
И си сменете тенджерата - препоръчвам Ви дебела чугунена тенджера.
25.01.2019 08:42
4