Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мариета Илиева
Мариета Илиева
кремът стана страхотен,определено ще го направя пак
15.10.2016 12:13
Вили
Вили
Благодаря за рецептата. Записвам си я и ще я приложа.
25.08.2014 17:38
1
Николетта
Николетта
Желатина се кисне в топла вода на водна баня.Бърка се,докато се разтопи равномерно.Никога не се слага в различна температура от неговата в случая-стайна.Малко от сместа се прибавя към него,бърка се и тогава се смесва с останалия продукт.В сладкарството всичко трябва да е със стайна т.,когато го смесваме...От горната рецепта ми става ясно защо на мн.хора не им се получава желатина.Това с горещата вода е груба и грозна грешка-пресича се.
30.06.2014 18:53
25
1
2
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
В рецептата е писано, че може да се ползва желатин на лист или на прах. Двата вида се прилагат по съвсем различен начин.
Този който е на лист наистина трябва да се сложи да престои в СТУДЕНА вода само за да се хидратира за няколко минути. Той леко набъбва и после трябва да се отцеди много добре от водата и да се сложи в горещия крем, където веднага се разтваря.
За желатина на прах нещата стоят по друг начин и процедурата е както казвате вие. Но в рецептата може би са използвали желатин на листа.
20.02.2017 14:39
3
Вили
Вили
Благодаря
25.08.2014 17:37
1
2
сн
сн
С каква сметана се прави

От редактора: Използва се течна готварска сметана.
21.11.2013 19:26
1
Мери Попинс
Мери Попинс
сервирайте крема както заслужава изисканият му вкус! с любов и фантазия---- в чаши тип- лале,в кристални купички, във формички фантазе и всичко останало което ви хрумне! да ви е сладко!!!
14.10.2013 20:30
2
1
Станислав
Станислав
Изискано !
28.02.2013 17:03