обожавам ги,навремето живеех в Русия и там ги пробвах,страхотни са,правила съм ги в къщи но не можах да ги докарам на вкус
17.10.2013 17:49
албена
това ми прилича на пирожките на свекърва ми.А с кисело зеле (сготвено), са страхотни.
22.09.2013 19:57
1
Руми
Често ги приготвям в къщи, но с готово тесто. Стават чудесни! Аз слагам плънката сурова. без да я запържвам.
28.06.2013 18:38
2
1
1
Анонимен
Тя се слага сурова
16.09.2023 18:24
савина
Знам тази рецепта от свекърва ми,която е рускиня,но аз ги приготвям от тесто с мая,което се продава в магазините.Така бухват и са като мекички с кайма.Много са вкусни.
28.06.2013 17:43
1
Delfina
Много интересна рецепта, но наистина нестава мн ясно дали каймата ще се изпържи или ще остане леко сорова и ще направи глетава питката.
28.06.2013 17:30
emilia
И как се приготвя плънката? Трябва ли предварително да се запържи или месото се слага сурово?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани