Тази рецепта коментираха

Анонимен
митето
митето
абсолютно точна! от20 години я правя по този начин и е превъзходна
02.04.2014 13:49
3
1
тони
тони
Ами, добави твоята рецепта за торта Гараш.....
Сподели това, което знаеш......аз за първи път чувам да се слага шипков мармелад.
06.07.2013 13:47
1
СМГ
СМГ
Това не е торта Гараш, а подигравка. За торта Гараш се използва шоколад, а не какао - и за крема и за заливката. Яйцата са двойно повече, отделно други захар и жълттъци за крема. Захарта за крема се прави на захарен сироп и той се сипва към жълтъците. Върху най-горния блат, преди заливката се маже тънко с мармалад от шипки.
05.07.2013 22:55
6
2
Покажи всички подкоментари