Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Страхотна стана,много благодаря!
23.12.2023 11:57
Анонимен
Анонимен
Къде е захарта в рецептата?
03.12.2023 14:11
Михаела Маринова
Михаела Маринова
Аз я направих по описания начин няколко пъти и стана чудесна. Имам един въпрос обаче, може ли да се остави тестото да втаса в хлебопекарната, т.е. програмата да свърши до край.
11.05.2020 15:12
1
Покажи всички подкоментари
Димитринка
Димитринка
Тестото стана много добре, погачата - много вкусна. :-) Благодаря!
18.04.2020 16:38
Petya Yavasheva
Petya Yavasheva
Рецептата е много добра,стана превъзходна!
31.12.2018 21:32