Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора
Теодора
Правя тази торта вече 3ти път! Всички в къщи я харесват,благодаря за рецептата: )
21.12.2015 14:35
1
сиси
сиси
И аз съм готвач и просто се чудя с тия грамажи сигурно са за две парчета торта.
11.03.2015 09:33
1
Покажи всички подкоментари
Michelle
Michelle
Ами аз успявам, ако на Вас не ви стига, може след като пасирате сместа и Ви се стори недостатъчна, добавете още малко мляко за да я разредите :) Благодаря за вниманието!
05.02.2013 08:48
13
13
И как с 200гр. шоколад, 2 банана и 2 с.л. мляко ще покриете три блата?!
04.02.2013 21:32
Michelle
Michelle
Ако крема стане по-рядък (сложите повече мляко например) блатовете поемат и не е нужно сиропиране, но и сиропирането е вариант :) По желание на готвача според това как я предпочита - по-сочна или не :)
10.01.2013 19:23
Бети
Бети
А,блатовете предполагам,че се сиропират,иначе би останало сухо и вместо торта ще стане,като суха паста.
10.01.2013 12:34
Лоша Инвестиция
Лоша Инвестиция
.....жалко, че на пазара не продават и смачкан банан с мляко и шоколад....
09.01.2013 16:11
Лоша Инвестиция
Лоша Инвестиция
Ами то много сложно това бе, направо не знам как ще се справя...?!
09.01.2013 16:06