Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#215252
Потребител#215252
Здравейте,може ли вместо галета да сложа овесени ядки
14.06.2018 10:23
1
1
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Ако предпочитате да е без глутен, защо не опитате с бадемово брашно. Не съм ги приготвяла с овесени ядки. Те са достатъчно дехидратиран продукт, който е подходящ за добавка към течности / кисело или прясно мляко, сокове и др./. Предполагам, че при топлинната обработка / печене или пържене/ те ще изсъхнат още. Царевичният грис, ще е по-подходящ. Аз съм панирала и със стрити царевични пръчици, много е вкусно. Но пък пробвай - хвърляй се смело и импровизирай. Опитай с няколко кръгчета и ако ти хареса- рецептата е твоя! Твоя вкус е от значение, защото тази промяната ще я консумира твоето семейство.Успех и очаквам резултатът ви!
14.06.2018 18:34
Потребител#215171
Потребител#215171
Здравейте, може ли във фурна да се пекат кюфтенцата ?
Благодаря !
13.06.2018 10:19
7
3
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Разбира се. Тяхната твърда консистенция позволява запичането във фурната. След като ги оформите с желаната от вас големина ще ги оваляте само с галета. Добавете в нея и ситно настърган пармезан. Не ги потапяйте в белтък, защото неговото предназначение, както и при картофените кюфтета, е те да запазят целостта си. Подредете ги върху предварително намаслена хартия за печене. Ще станат хрупкави, а вкусът ще ви удовлетвори, сигурна съм!
23.06.2018 10:09
1
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Успех и да ви е сладко!
13.06.2018 14:23
Потребител#215171
Потребител#215171
Благодаря за бързия отговор !
13.06.2018 11:11
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Тази рецепта доказа, че не винаги се налага да притежаваме невероятни кулинарни умения, за да сготвим нещо вкусно. 5*
13.06.2018 00:34
3
2
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Много мило, благодаря!
18.01.2019 11:28
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Благодаря! Поводът заслужава моето старание, гостите обслужвам с много внимание! Това е повод за добро настроение, нека има позитивно вълнение! Да ви е сладко, макар и виртуално!
13.06.2018 11:09
Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Браво за рецептата.
12.06.2018 16:31
1
1
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Благодаря ти, Самира!
13.06.2018 11:10
Яница Николова
Яница Николова
Вкусни!
11.06.2018 15:03
1
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Благодаря!
03.12.2021 09:32