РОРО, Още чакаме за количеството на захарта и освен това набухвател няма ли. Само яйцата ли ще свършат тази работа?
20.04.2013 10:24
1
emilia
Какво означава „с теглото на яѝцата“ с черупките или без?А захарта която се“разбива добре с мекото масло“ колко е?
20.04.2013 09:20
1
Румяна
Докога пропуски и грешки.Моля ви се проверявайте си рецептите и тогава ги споделяйте.Вече трета ли, четвърта ли рецепта с гадаене.Ами че едно яйце тежи горе-долу 50-60г.и не знам какъв кекс ще излезе.
19.04.2013 18:20
даниела
и все пак колко е грамажа на продуктите и къде е захарта?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани