Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Качамак»Запечена полента с бурата и прошуто»Потребители, които сготвиха рецептата
- Kristian AleksandrovГурусготвена на: 31.01.2024
- AlexЧираксготвена на: 23.12.2023
- EvgeniaМастър Шефсготвена на: 21.12.2021
- Albena AtanasovaМастър Шефсготвена на: 19.02.2021
- Vladka PanaiotovaИноваторсготвена на: 18.02.2021
- Veselina KonstantinovaАвторсготвена на: 18.02.2021
- TatyanaПомощник Готвачсготвена на: 18.02.2021
- GALYa DUMANOVAМастър Шефсготвена на: 18.02.2021
- GabrielaИноваторсготвена на: 18.02.2021
- Rayna_xcxИноваторсготвена на: 17.02.2021
- TanyaGyurovaГотвачсготвена на: 17.02.2021
- IvelinaМастър Шефсготвена на: 17.02.2021
- Vanya GeorgievaГурусготвена на: 17.02.2021
- Velichka ShtarbanovaМастър Шефсготвена на: 17.02.2021
- Maria SimovaАвторсготвена на: 17.02.2021
- Yordanka KovachevaАвторсготвена на: 17.02.2021
- ZoriГурусготвена на: 17.02.2021
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest