Бекон с боб от консерва

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10479612
30/06/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо851
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се нарязва на кубчета и се запържва до омекване. Или може просто да го нарежете на ситно.

В тенджера със сгорещено олио (много е важно да е предварително загрята, тъй като ще стане ястието твърде мазно) се запържва лукът и морковът, поръсват се с червения пипер и брашното, сипва се бобът от консервата, малко топла вода и всичко се оставя да ври 10 минути.

Добавят се и другите продукти.

Овкусява се и се оставя да покъкри около 5 минути

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар