Свинско месо и грах

blancablanca
Новак
1
17
32
10/02/2013
"Лесно и много вкусно, приготвено по любимата ни рецепта!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 854
  • Преглеждания за месеца315
  • Преглеждания за седмицата76
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 2 брой
  • грах - 400 г
  • домати - 500 г шише
  • бульон - от месо
  • сол - 2 лъжица
  • червен пипер - 1 лъжица
  • черен пипер - 2 лъжица
  • чубрица - 2 щипка, по вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното месо се запържва с лук и моркови.

Слага се грахът, червен пипер, черен пипер, чубрица и домати шише или малък буркан, както и бульон от месо.

Добавят се 2 ч.ч. вода и се оставя да заври.

При нужда впоследствие се долива още малко вода и вашето свинско с грах е готово. Бон Апети!

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 14
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
много е вкусно ако е приготвено с пресен грах , даже леко сладни на вкус , но става и със замразен -опитвала съм и от двата вида
2
0
Мария
Мария
13.11.2013 14:52
Вместо магданос, сложете копър !
4
0
Евгения
Евгения
01.03.2014 15:37
Вместо "магданоС", пишете "магданоЗ"!!!
8
2