Начин на приготвяне
Сложете доматите в кипяща вода за една минута, обелете нарежете и отстранете семената и сока, вътрешността нарежете на едро. Измийте сладкия пипер, отстранете семената и нарежете на парчета.
Сложете тенджера на огъня, налейте зехтин, и добавете нарязаните пиперки и лука. Запържете леко.
Добавете нарязаните домати и сока от тях. Подправете със сол, черен пипер, можете да добавите сух босилек за вкус, но не много.
Всичко това се задушава за около 10 минути, след което се пасира с пасатор или с блендер (на кой както му е удобно) и кремсупата е готова.
Налейте в подходящ прибор, украсете с листа от пресен босилек и сервирайте. (В моя случай не разполагах със пресен босилек и използвах сух).