Пържени пилешки фенери

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
161
579
1k
246
1
15/07/2018
"Непретенциозни, с хрупкава коричка и ужасно вкусни - топ предложението в рубриката Аламинути за приятели "
Приготвяне8 мин.
Готвене8 мин.
Общо16 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 592
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешки фенери - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • зеле - 1/2 бр.
  • моркови - 1 бр., малък
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчиствате добре пилешките фенери и ги пускаме в предварително загрято олио, което да ги покрива.

По желание може да ги овкусим предварително с черен и червен пипер. Пържи се така до готовност.

Поднасяме със салата зеле с моркови.

Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
28.50 лв.
Виж ››

Допълнение към колекцията ви от уникални кухненски съдове е този алуминиев тиган с незалепващо покритие. Удобен за готвене, с дълга дръжка и прекрасен син цвят, алуминиевият тиган е новия помощник-готвач във вашата кухня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар