Лятна манджа със свинско месо

24/07/2018
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф981569159
"Лятото не било за свинско казват само онези, които не са опитали нашата лятна манджа със свинско месо "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 133
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки парчета и го поставете в тенджера с нагрятото олио, запържете до златист загар на месото.

Поръсете със брашното и разбъркайте, извадете месото и прибавете в олиото нарязаните на ивици лук и чушки, запържете за кратко.

Почистете и смелете доматите, поставете ги в запържения зеленчук и разбъркайте, варите за около 10 минути.

На дъното на тава разпределете месото и залейте със зеленчуковата смес, посолете на вкус и добавете 1 ч.л. захар, разбъркайте.

Поръсете със ситно нарязания магданоз и черен пипер на вкус, поставете тавата в предварително нагрятата на 200 градуса фурна, печете до готовност на месото.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар