Зелен фасул в сач

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168885971
Зелен фасул в сач
Снимка: Моника Иванова
5 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зелен фасул - около 600 - 700 г
  • домати - 2 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • магданоз
  • сол
  • копър
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, попарваме за 5-10 мин фасула. В това време в купа нарязваме един домат, чесъна, копъра, моркова на дребно, лука и магданоза и пасираме с малко вода.

След като е попарен, го изсипваме в сач, добавяме сместа и 100 мл вода и разбъркваме.

Печем на 200 градуса за около 60 мин. Като може последните 10 мин да махнем капака, за да изври водата.

Ако стане много рядко, се добавя и брашно накрая.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: