Кекс Ласкар

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
250
1k
421
315
31/07/2018
"Когато опитате кекс за първи път и разбирате, че искате да ядете само от него до края на живота си "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 144
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сладката ябълка на много малки кубченца. Прехвърлете ги в купа и ги разбъркайте със захарта и ванилията. Оставете така за 5 мин.

След това добавете олиото, сладкото и яйцата и отново разбъркайте с лъжица. Накрая започнете да добавяте на части брашното и бакпулвера. Разбъркайте много добре (отново с лъжица).

Намазнете силиконова форма за печене и разпределете сместа в нея.

Пъхнете във фурната и печете на 180 градуса за 30-35 мин.

Забележка: Този кекс се бърка с лъжица, не с миксер.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар