Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш маш»Закуска със сьомга и лапад

Закуска със сьомга и лапад

Закуска със сьомга и лапад
Снимка: Габриела Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Здравословна закуска за шампиони, която няма как да не опитате"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • филе от съомга - 200 г мариновано
  • лапад - 300 г
  • домати - 3 бр.
  • зелен лук
  • моцарела
  • масло
  • къри
  • босилек
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно зеления лук, доматите и лапада и запържете за кратко на тигана с масло.

Разбийте яйцата и прибавете към тях щипка сол, къри и босилек.

Изсипете разбитите яйца към лука, доматите и лапада и бъркайте непрестанно.

Прибавете и филето от съомга.

Най-накрая нарежете моцарелата на кубчета и объркайте хубаво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: