Най-вкусната Пилешка Кавърма

TeodokraTeodokra
Новак
4
39
23
15/08/2018
"Опитахме я и с ръка на сърце обещаваме, че това е най-вкусната Пилешка кавърма "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 137
  • Преглеждания за месеца259
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на малки парчета.

Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци, чесънът - на ситно.

Чушката се почиства от семената и се нарязва на ивици.

Запържва се лукът, чесънът и чушките. Добавя се месото. След това всички останали продукти без нишестето.

След като заври ястието, котлонът се намалява на слабо.

Пилешката кавърма се оставя да къкри 40 минути.

Сосът се сгъстява с 1 ч.л. нишесте.

Пилешката кавърма се поднася с варен ориз.

Традиционно българско гювече с капак
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционно българско гювече с капак
4.49 лв.
Виж ››

Търкулнало се гювечето и си намерило похлупака или защо във всеки дом трябва да има по едно такова глинено гювече с капак.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар