Начин на приготвяне
Започваме с омесването на тестото. Вземаме съд, в който ще ни е удобно да месим.
Сипваме брашното, праеим кладенче и добавяме необходимите ни съставки и омесваме. Оставяме да втаса около 30 минути.
Месото се изчиства от мазнина и ципи. Нарязва се на дребни кубчета.
Лукът се обелва и се нарязва на полумесеци. Чушката се измива и се нарязва на малки кубчета. Краставиците също се нярязват на кубчета. Гъбите се обелват и се нарязват на дребни парчета.
Загряваме по-дълбок тиган и започваме да запържваме гъбите. След това добавяме лука.
Запържваме месото и малко преди да смъкнем от котлона добавяме и киселите краставички и разбъркваме добре. Смъкваме от котлона.
Оформяме няколко топки от тестото, които след това разточваме на тънко. Слагаме от свинския кебап, увиваме и увиваме в кръг като вита баница. Или по друг предпочитан от вас начин.
Печем на 200 градуса до готовност. Около 20-25 минути.